nice.baner

Epilacija Diodnim laserom MC 2000

Diode-laser

Lasersko uklanjanje dlaka u tehnologiji All About You izvodi se najmodernijom njemačkom tehnologijom DIODE laserom MC 2000. Precizno filtrirana laserska dioda prodire u korijen dlake bez oštećenja kože, pa je laserski tretman DIODE bezbolan i bez posljedica.

DIODNI laser MC 2000 postiže bolje rezultate sa impulsima manjeg intenziteta bez bolnog tretmana. Tretman DIODE laserom daje daleko bolje rezultate od lasera prethodne generacije.

Diodni laser može izvesti epilaciju bez obzira na tip kože ili boju kose (moguće je raditi i plavu kosu), a rezultati su vidljivi nakon drugog ili trećeg tretmana, dok je za dugoročne rezultate potrebno napraviti 6 do 8 tretmana.

Predlažemo da iskoristite ovu priliku kako biste svoj život učinili ugodnijim. Radimo s najnovijim DIODE laserima.

Zašto je potrebno učiniti više tretmana?
Kako nisu sve dlačice u istoj fazi rasta kada radimo tretmane, potrebno je ponoviti tretman nakon 3-4 tjedna kako bismo „uhvatili“ dlačice koje nisu bile u fazi aktivnog rasta tijekom prvog tretmana.
Nakon 6-8 tretmana, postotak mučnine primjetno je smanjen kod klijenta. Ovisno o genetskoj predispoziciji samog klijenta, mogu biti potrebni dodatni tretmani.

Nakon završetka svih tretmana, održavanje željenog stanja uključuje jedan tretman godišnje.

Kako se pripremiti za epilaciju?
Prije nego što se odlučite za trajno uklanjanje dlačica, savjetuje se da kožu ne izlažete suncu kratko vrijeme prije tretmana i da ne koristite kremu za sunčanje.
Diodno uklanjanje dlačica ne mora biti bijela koža i crna dlaka. Na tamnoj koži moguće je uspješno ukloniti i svijetle i tamne dlačice.

Četiri tjedna prije početka niza tretmana dlake je potrebno ukloniti isključivo brijanjem, ne depilacija voskom, depilacija voskom ili pilingom. Za dodatna pojašnjenja obratite se nama.

Kako tretirati dlaku tijekom epilacije?
Tijekom trajanja tretmana ne smije se koristiti depilator voskom, električni depilator, elektroliza.
Tanke se isključivo uklanjaju britvicom jer je njihova prisutnost potrebna tijekom DIOD epilacije. Preporuča se minimizirati erupcije u intervalu između tretmana, osim neposredno prije tretmana diodnim laserom, kako biste postigli maksimalan učinak.

Ako imate bilo kakvih nedoumica o svojoj koži i vrsti kose, predlažemo da se za tretman diodnim laserom posavjetujete s našim dermatologom.