nice.baner

3D Hifu Ultra 900 Professional

Ksenija-Erker-nakon-3d-Hifu-tretmana

Postignite i do 10 godina mlađi izgled uz najnoviji i najsofisticiraniji aparat za nekirurški lifting! 

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) uređaj djeluje na principu fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta.

Ovaj profesionalni 3D samostojeći visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk (HIFU) najnoviji je medicinski aparat za nekirurški lifting koji pruža izravnu toplinsku energiju u kožu i potkožno tkivo te stimulira i obnavlja kolagen kože, a time poboljšava teksturu i smanjuje bore.

Doslovno postiže najbolje rezultate bez bilo kakve invazivne kirurgije ili injekcije, a dodatni bonus ovog postupka je da nema vremena oporavka. Također je jednako dobar za ljude svih boja kože, a djeluje na masno tkivo, zatezanje i formiranje tijela.

Za razliku od dosadašnjih aparata koji su djelovali na površini kože, 3D HIFU djeluje na 3 dubine i prodire još dublje nego prije. Dubina ovog HIFU uređaja s promjenjivim glavama (catridgets) je: 1,5,3,4,5 mm za lice i 8. 13 i 16 mm za tijelo. On se pored vanjskog dijela vlaknastog sloja kože može primijeniti i na dublji SMAS sloj koji je važan za podizanje i nekirurške zahvata liftinga, stoga HIFU uvelike prekida prijašnja ograničenja, jer to je prvi uređaj koji neinvazivno liječi SMAS. HIFU i svaka pojedina točka energije (TCP) može dosegnuti 65-70 stupnjeva u koži i najviša je temperatura svih neinvazivnih strojeva za podizanje kože, bez oštećenja okolnog tkiva. U koži tada dolazi do neokolageneze – odnosno stvaranja novog kolagena i elastina čime se poboljšava stanje kože i smanjuju bore.

Učinak tretmana vidljiv je odmah, a stvaranje novog kolagena nastavlja se i nakon tretmana pa su krajnji rezultati vidljivi 2 do 3 mjeseca nakon HIFU tretmana. Trajnost rezultata je godinu dana, a ovisno o tkivu može biti do čak dvije godine.