nice.baner

3D CryoCoolSculpting

3D-CriocoolSculpting-aparat

3D CryocoolSculpting je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize, odnosno, jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Bezbolna je alternativa liposukciji, a prvi uređaj nove 3D generacije u Hrvatskoj nalazi se upravo u Kozmetičkom studiu Nice.

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate. Uređaj ima tri aplikatora koji mogu raditi istovremeno na jednoj ili dvije različite regije koje se želi tretirati što ovisi o količini masnih stanica koje se žele reducirati u trajanju od 30 do 45 minuta po regiji, na temperaturaman od -5°C. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Kada se dogodi smrzavanje masnih stanica, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području. Dubinske masne stanice su one štetnije masti koje se nalaze u organizmu i nisu vidljive. U njihovu se slučaju masti nakupljaju dublje ispod kože oko organa i veći je rizik od kardiovaskularnih bolesti.

3D CryocoolSculpting je vrlo siguran i učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. Područja koja se mogu tretirati 3D CryocoolSculpting su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice ili podbradak.