Tretmani mršavljenja

VACUUM 65 BODY

Kilograma se oslobodi – koristi vacuum 65 body

Kompanija VACUUM 65 BODY oslanja se na tradiciju i staru recepturu pripreme preparata uz korištenje novih komponenata u kozmetologiji.
Naime, stara receptura koristila se isključivo u medicinske svrhe, i to pri liječenju bolnih oteklina i skidanju obujma tijela. Međutim, nije se ni moglo pretpostaviti da će upravo ta receptura nama danas koristiti u borbi s najvećim neprijateljem suvremenog doba-celulitom.

Što je Vacumm 65 body?
Vacuum 65 body je hladan biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela, koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela.
Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 body daje brže efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.
Tijekom tretmana koristi se KREMA,VACUUM VREĆE i ULJE ZA MASAŽU

Kako djeluje Vacuum 65 body?
Ubrzavanjem metaboličkih procesa u stanicama i stimuliranjem mikrocirkulacije u koži, primjena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 6,5cm obujma cijelog tijela:

 • razgrađuje celulit, uklanja naslage poput “narančine kore”
 • djeluje lipolitički -razgrađuje postojeće masne naslage u tijelu
 • inhibira lipogenezu-blokira stvaranje novog masnog tkiva
 • pospješuje izbacivanje tekućine

 

Ovim se:

 • smanjuje obujam tijela
 • poboljšava tonus kože
 • -6,5 cm za 45 min

VELASHAPE 3

Zavirite u svijet estetske kirurgije bez skalpela. Tretman cijelog tijela / sigurno i pouzdano / učinkovito i ugodno mršavljenje. Smanjite dva konfekcijska broja i celulit uz velaschape 3.

Kako radi velaschape 3 aparat za mršavljenje i oblikovanje tijela?

V-oblik KOMBINIRA PET RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA uključujući IR (infracrveni laser), BI-Polar RF(radiofrekvencija), masažni valjak, pulsirajući vakuum i ultrazvučnu kavitaciju. Kombinacija IR-a, vacuuma i RF-a uzrokuje dubinsko zagrijavanje masnih stanica i dermalnih kolagenskih vlakana i do 43 stupnja.

Ova vrsta učinkovitog zagrijavanja i vakuuma potiče rast kolagena i elastina, što rezultira lokaliziranim smanjenjem opuštenosti kože, volumena tijela, poboljšanjem strukture kože. Masažni valjak uzrokuje trenutno povečanje cirkulacije i limfne drenaže, ključne za zdravu kožu bez celulita.

 • Infracrveni laser izravno zagrijava ciljano područje
 • Vakuum podiže ciljano tkivo, približava ga energetskom osiguraču
 • Bipolarna RF toplina od epidermisa od potkožnog tkiva na dubini od 15mm može kontinuirano isporučivati toplinsku energiju masnom tkivu i dermalnim kolagenim vlaknima
 • Masaža valjcima zbrzava krvni ciklus i limfnu drenažu

 

Koja područja se mogu tretirati velaschape 3 aparatom za oblikovanje tijela?

Najpopularnija područja su svakako noge i stražnjica, zatim trbuh i bokovi, područje oko očiju, koljena, leđa, ruke i podbradak.

 

Lice i submenta – pomlađivanje i zatezanje kože (opuštenost, bore, fine linije), oblikovanje lica i vrata (submentalno oblikovanje) , obnavljanje površine kože

Ruke (bingo krila) i leđa –  obimno smanjenje, zatezanje kože (opuštenost), strije 

Trbuh (trbuh i ljubavne ručke) – smanjenje opsega, oblikovanje tijela, zatezanje kože (opuštenost), strije (crvene i bijele)

Noge (bedra i stražnjica) – Cirkumferentno smanjenje, liječenje celulita, oblikovanje tijela, zatezanje kože

 

 

Koliko često se radi tretman velaschape3?

Tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela Velashape 3 aparatom ponavljaju se svakih 7-14 dana.

Da li tretman mršavljenja i oblikovanja tijela velaschape 3 siguran?

Velashape 3 je medicinski aparat koji ima odobrenje FDA uprave za hranu i lijekove u SAD-u kao neinvazivni aparat za mršavljenje, oblikovanje tijela, smanjenje celulita i ukupnog obujma tijela.

Kakve rezultate mogu očekivati i koliko dugo traju?

Infacrvena, vakuumska i mehanička masaža na području tretmana omogućuju da dobijemo rezultate već nakon jednog tretmana. Tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela sada su kraći zbog multifunkcionalne metode 5u1. Mnogi klijenti prijavljuju vidljive rezultate već nakon prvog posjeta.

 • smanjenje opsega tijela od 2-7 cm
 • mršavljenje struka i trbuha, modeliranje tijela
 • mršavljenje i učvršćivanje ruku
 • vidno smanjenje celulita, zaglađivanje kože
 • podizanje i oblikovanje stražnjice
 • vidljivo smanjen opseg bedara
 • poboljšanje tonusa i teksture kože

Poput svih tehnika mršavljenja, oblikovanja tijela i uklanjanja celulita, invanzivnih i neinvzivnih, rezultati će trajati duže ako imate uravnoteženu ishranu i fizički ste aktivni. Ono što svakako preporučamo našim klijentima je nakon završene serije da nastave redoviti dolazak na tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela Velaschape 3 svakih 4-6 tjedana u cilju održavanja postignutog rezultata.

Cijena tretmana

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Vanquish ME

Mnogi su kod nas stekli povjerenje jer svakodnevno postižemo vrhunske rezultate u estetskim i korektivnim tretmanima mršavljenja i oblikovanja tijela.Razlog toga je stručnost i visokoindividualizirani pristup svakome od  Vas.

Vanquish ME je revolucionaran tretman mršavljenja koji koristi beskontaktnu tehnologiju za potpuno neinvazivno uklanjanje masnih stanica i celulita.

Zahvaljujući najvećoj površini tretiranja u cijeloj industriji, Vanquish ME tretman mršavljenja može zahvatiti područje od boka do boka u samo jednom tretmanu.

Posebnosti tretmana Vanquish ME

 • Beskontaktni aplikator najveće površine u industriji osigurava vrhunske rezultate, maksimalnu udobnost, ali i maksimalne higijenske standarde
 • Vanquish ME tretman mršavljenja pogodan je za pacijente svih veličina – nema ograničenja tjelesne mase
 • Nema potrošnih dijelova, pa tako niti skrivenih dodatnih troškova

 

Princip rada Vanquish ME aparata za mršavljenje

Pomoću selektivnog radiofrekvencijskog polja (RF) uređaj precizno fokusira u masno tkivo, povećavajući vremensku temperaturu do razine poremećaja masnih stanica(42°C), odnosno – do razine njihovog raspadanja.

Rezultati tretmana Vanquich ME

Prosječno očekivano smanjenje masnog tkiva je čak i do 29% nakon samo jednog tretmana. Ipak, konačni rezultat ovisi o nekolicini faktora te je za svaku osobu drugačiji.

Sigurnost tretmana

Vanquish ME je neinvazivan (nekirurški) tretman mršavljenja i oblikovanja tijela te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je ugodan i bezbolan.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Cryo CoolSculpting

Cryo CoolSculpting (kriolipoliza) najpopularniji je tretman mršavljenja, kako na domaćem tržištu, tako i u svijetu. Tretman se smatra neinvazivnom alternativom liposukciji, a posebno je učinkovit za uklanjanje masnog tkiva (sala) na trbuhu.

Princip rada

Tehnologija zamrzavanja, odnosno kriolipoliza, na određenoj niskoj temperaturi smrzava masne stanice te ih potom tijelo prirodnim putem eliminira iz tijela. Taj proces traje cca 3 mjeseca, kroz koje se može očekivati ​​značajno smanjenje broja masnih stanica te gubitak kilograma i ukupnog obujma tijela.

Rezultati tretmana Coolscalpting

Prosječno očekivano smanjenje masnog tkiva u prosjeku je između 20-25% kroz razdoblje od 3 mjeseca (90 dana). Naime, toliko vremena treba da organizam iz tijela eliminira zamrznute masne stanice.

Sigurnost tretmana

Cryo CoolSculpting je neinvazivan (nekirurški) tretman za gubljenje kilograma te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

TESLA SLIM SCULPT RFX4(četiri ručice)

Vježbajte bez znojenja i muke samo 2x tjedno po 30 min

Tesla Slim Sculpt RFX4 spada u tretmane tzv. mišićnih stimulatora  trenutno je najtraženiji takav tretman na tržištu. Tesla slim sculpt RFX4 sa četiri ručice ima višestruko djelovanje:

 • Stimulira intenzivan trening te tako potiče rast mišićnih vlakana (tretman od 30 minuta jednak je kao da ste napravili približno 30.000 trbušnjaka!)
 • Potiče sagorijevanje masnih stanica i celulita te oblikuje tijelo pomoću RF funkcije na svakoj ručici
 • Zateže i tonira kožu
 • Učvršćuje atrofirane mišiće
 • 16% prosječno povećanje mišićne mase
 • 19% prosječno smanjenje masti

 

Princip djelovanja Tesla Sculpt RFX4

Samo 30 min i 30000 kontrakcija mišića do savršene guze, trbušnjaka, savršenog mišićnog tonusa i željene figure

Tesla sculpt tretman koristi magnetsku stimulaciju za neinvazivno (nekirurško) oblikovanje tijela. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo pod utjecajem magnetnog polja te vrše 100% kontrakcije mišića i na taj način stimuliraju učinak intenzivnog treninga. Radiofrekvencija na sve četiri ručice cijelim crnim dijelom dodatno koristi za smanjenje masnoće u tkivu. Tesla tretman pomaže ženama i muškarcima. Trenirati možemo sljedeće zone:

 • Trbuh( definicija mišića i smanjenje masti)
 • Stražnjicu(podizanje i volumen)
 • Bedra unutarnja i vanjska(volumen, smanjenje celulita)
 • Biceps i triceps(definicija mišića, zatezanje)
 • Listove

 

Rezultati Tesla Sculpt RFX4

Minimalan napor, maksimalan učinak

Vidljivi rezultati mogu se očekivati u razdoblju između 2 – 4 tjedana, ovisno o broju odrađenih tretmana i tretiranoj zoni. Studije pokazuju da nakon početnih 5 serija rezultati u mišiću mogu trajati do godine dana, a rezultati s gubitkom masti su trajni.

Sigurnost tretmana Tesla Sculpt RFX4

Tesla Sculpt je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Endosfera

Endosfera tretman spada u novije tržišne hitove, a od sada ga i mi imamo u našem salonu. Radi se o vrhunskom tretmanu čija je primarna namjena razbijanje i rastapanje celulita te oblikovanje tijela.

Princip djelovanja

Tretman se izvodi uređajem u obliku valjka sastavljenog od kuglica pomoću kojih se radi oblikovanje tijela. Pomoću rotacije i mikrovibracije potiče se odvajanje celulita od tekućine, koji potom izbacujemo kroz limfne žlijezde. Kuglice se okreću i pritišću kožu, stvarajući efekat pumpe. Uz primjenu odgovarajućih koktela i seruma, rezultati su još efektniji.

Tretman Endosferom odličan je za podizanje stražnjice gdje su rezultati vidljivi u toku samog tretmana. Endosfera tretman djeluje čak i na uporno masno tkivo, zadebljana fibrozna ispupčenja na koži, tzv.narančina kora pritiskom i kao posljedica toga one se opuštaju i razbijaju, a tkivo postaje glatkije i čvršće.

Radi se o ručnoj metodi, nekoliko puta boljoj od ručne anticelulitne masaže. Tretirati možemo cijelo tijelo ili dijelove po želji. Osim toga ,ova terapija ima umirujuće djelovanje na bolove u mišićima i leđima.

Rezultati

Prvi rezultati mogu se uočiti odmah nakon prvog tretmana, no preporuka je odraditi 6 – 12 tretmana za dugoročnije i lako uočljive rezultate. U toku tretmana potrebno je piti minimalno dvije litre vode.

Sigurnost

Endosfera tretman je siguran i bez neželjenih posljedica. Pretežito je ugodan, uz moguć osjet blagog muskulfibera (mišićnog zatezanja) nakon tretmana.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Accent XL

Da se za ljepotu ne mora nužno trpjeti, najbolji dokaz je radio-frekvencijski uređaj Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice. Veliki  hit u svijetu, favorit brojnih zvijezda kao što su Sharon Stone i Oprah Winfrey te ga s pravom smatramo “Hollywoodskim tretmanom”. Učinkovitost tretmana Accent XL dokazuju brojna istraživanja kao FDA (Američka federalna agencija za lijekove) kao aparat za uklanjanje masnih stanica, oblikovanje tijela, mršavljenje i uklanjanje celulita.

Accent XL pruža klijentima nekiruršku alternativu liposukcije bez rizika, bez ožiljaka, bez oporavka.

Princip rada aparata Accent XL

Mršavljenje i učvršivanje-neinvanzivna liposukcija

Accent XL radi na principu radiofrekvencije (RF), čijom primjenom brzo i uspješno:

 • Razgrađuje masne stanice
 • Uništava celulit
 • Zateže kožu lica i tijela
 • Poboljšava ukupni tonus tijela

Cilj tretmana Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice je upravo poput prave liposukcije, reducirati masne naslage, oblikovati tijelo, zategnuti kožu, razgraditi celulit.

Tretmani se izvode jednom do dva puta tjedno a preporučeno je napraviti 4-6 za dugotrajni rezultat.

Rezultati tretmana Accent XL

Nakon odrađenog Accent XL tretmana, potreban je povećan unos vode u organizam. Pridržavajući se osnovnih naputaka, može se očekivati (nakon samo jednog odrađenog tretmana) gubitak od 2 – 6 cm obujma u trbuhu. U kombinaciji sa limfnom drenažom, ručnom masažom i anticelulitnim preparatima daje trajne rezultate.

Koje dijelove tijela možemo tretirati Accent XL aparatom?

Ova tehnologija može tretirati većinu regija tijela:

 • trbuh
 • ljubavne ručice
 • leđa
 • noge, koljena
 • ruke
 • lice, vrat, dekolte

 

Sigurnost tretmana Accent XL aparatom

Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice neinvazivan je i bezbolan tretman koji nema nuspojava. Talijanska medicinska firma DECA je dokazala sigurnost i efikasnost ove tehnologije sa mnogim naučnim radovima.

Idealno je vrijeme za visokoučinkovite tretmane lica i tijela potpomognute Accent XL aparatom, a sve ih možete isprobati u Kozmetičkom studio-u Nice uz BESPLATNE konzultacije. 

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Exilis Elite

Zatezanje kože i uklanjanje bora bez botoxa

Vrhunski višenamjenski (lice + tijelo) anticelulitni te anti-age tretman, namijenjen osobama od 20 do 70+ godina, koje žele pomladiti lice ili zategnuti tijelo. Exilis Elite odličan je izbor za zatezanje opuštene kože lica i “peglanje bura”. Također, spada među prve izbore za uklanjanje potkožnih (i najvidljivijih) masnih naslaga.

Princip rada aparata Exiiliss elite

Exilis Elite tretman koristi monopolarnu radiofrekvenciju i ultrazvuk (UV), kako bi došlo do povećanja temperature u dubokim slojevima kože. Na taj način dolazi do razgradnje masnih stanica / celulita, ali i stvaranja novih kolagenskih stanica. Tretman možemo koristiti na bilo kojem dijelu lica ili tijela.Kod tretmana lica temperaturom postižemo pojačanu proizvodnju kolagena čija vlakna se izravnavaju i time dobijamo efekt liftinga.

Rezultati tretmana Exilis elite

Pozitivna iskustva s Exilis Elite tretmanom ima čak 85% klijenata. Preporučujemo napraviti 4 – 6 tretmana u intervalima od 7 – 10 dana za najbolje rezultate. Nakon 4 – 6 tretmana može se očekivati ​​gubitak čak i do -15 cm obujma u trbuhu. Na licu se mogu primijetiti odlični rezultati i već nakon prvog odrađenog tretmana.

Sigurnost tretmana Exilis elite

Exilis Elite tretman klinički je ispitan i znanstveno dokazano učinkovit kod tretiranja bora, opuštenosti i zatezanja kože i razgradnje celulita. Neinvazivan je, uz moguće blago i brzo prolazno crvenilo kože. Ipak, savjetujemo se konzultirati s našim stručnim timom, pogotovo ako imate srčane, ili druge kronične zdravstvene poteškoće.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Smart Tecar

U našem salonu moguće je napraviti profesionalnu TECAR terapiju uz vrhunski SMART TECAR aparat. Radi se o jedinstvenom aparatu koji istovremeno ima 2 djelovanja:

 • Estetsko (anticelulitno)
 • Fizioterapijsko (rehabilitacijsko)

 

Princip djelovanja

SMART TECAR je tretman dubinske termoterapije, koji isporučuje radio-frekvencijsku energiju (RF). Ona prolazi između elektroda te tako stvara toplinu u ljudskom tijelu. Prijenos topline SMART TECAR termoterapije ubrzava metabolizam. To uzrokuje brži protok krvi kroz organizam, koja postaje zasićenija kisikom i ostalim hranjivim tvarima.

Tako se kisik i hranjive tvari dopremaju po cijelom organizmu, a otpadne tvari se istovremeno uklanjaju. Ukupni rezultat tog procesa je:

 • Značajno smanjenje boli
 • Brže zacjeljivanje ozljeda
 • Gubitak masnog tkiva

 

Sigurnost

SMART TECAR neinvazivan je i bezbolan tretman, koji nema ozbiljnjih nuspojava. Ipak, savjetujemo se konzultirati s našim stručnim timom, pogotovo ako imate srčane, ili druge kronične zdravstvene poteškoće.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Paket: 61 tretman za mršavljenje

Jedinstveni i visokoučinkoviti anticelulitni paket za mršavljenje koji se sastoji od čak 61 tretmana za značajno smanjenje obima tijela. Ovaj paket uključuje:

✓ 1x Vacuum 65 Body
✓ 10x Kavitacija
✓ 10x Radiofrekvencija (RF)
✓ 10x Limfna drenaža cijelog tijela
✓ 10x Termo deka
✓ 10x Body Wraping
✓ 5x Anticelulitna ručna masaža
✓ 5x Maderoterapija klasična+brazilska (trbuh, noge, bokovi i stražnjica)

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

PAKET: 36 TRETMANA ZA MRŠAVLJENJE

Paket mršavljenja biranih tretmana kako biste dobili najbolji omjer cijene i rezultata. Ovaj paket uključuje:

✓ x8 Cryocoolscalpting
✓ x8 Tesla sculp RFX4
✓ x10 Radiofrekvencija
✓ x2 Kavitacija
✓ x2 Limfna drenaža cijelog tijela
✓ x2 Termo deka
✓ x2 Body wrapping
✓ x1 tretman lica led maskom
✓ x1 plan prehrane sastavljen od strane nutricionista

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Paket: 20 UDARNIH TRETMANA BRAZILSKE I KLASIČNE MADEROTERAPIJE

Vrhunski anticelulitni paket koji kombinira učinkovita svojstva brazilske i klasične maderoterapije. Uz to, ubacili smo još limfnu drenažu trbuha te Body Wrapping tretman za maksimalne rezultate.

✓ x5 Klasična maderoterapija
✓x5 Brazilska maderoterapija
✓x5 Limfna drenaža trbuha
✓x5 Body Wrapping

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Microneedling tijela

Microneedling tretman vrhunski je te neinvazivan kozmetički tretman, pogodan za korištenje i na licu i na tijelu. Kod primjene na tijelu odličan je i visokoučinkovit alat za smanjenje ili čak i potpuno uklanjanje strija.

Princip rada

Glava Microneedling aparata sastoji se od snopa iglica, koji je zadužen za male i oku nevidljive “mikroubode”. Tim postupkom potičemo pojačanu proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kako bismo postigli najbolje moguće rezultate, prije i nakon tretmana apliciramo birane i provjerene serume renomiranih proizvođača u svijetu kozmetičkih preparata. Tretman je u potpunosti bezbolan te ne oštećuje kožu. Microneedling tretmanom lica rješavamo bore, ožiljke od akni, hiperpigmentaciju. Na tijelu njime prvenstveno tretiramo strije, koje je moguće vidljivo smanjiti ili čak i u potpunosti ukloniti.

Rezultati tretmana

Prvi rezultati Microneedlinga vidljivi su odmah po završetku tretmana. Preporuča se napraviti nekoliko tretmana u razmaku od par tjedana. Ukupan broj preporučenih dolazaka dogovoriti će se na BESPLATNIM KONZULTACIJAMA i/ili prilikom dolaska na prvi tretman.

Sigurnost

Microneedling je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Masaže

Opustite duh i tijelo od nagomilanog stesa

Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Masaža obuhvaća niz različitih tehnika, ali se bazira na pritisku, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom. Masaža snažno djeluje na zdravlje pogotovo ako se prakticira redovito.

Masaža je korisna kod:

 • bolova u leđima
 • stresa i nesanice
 • upale mišića
 • umora i iscrpljenosti
 • depresije i napetosti
 • reume i artritisa
 • glavobolje i migrene
 • celulita i pretilosti

 

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišče, češka, kruži, udara po goloj koži i kao rezultat toga, velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Iskustvo masera presudno je  kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacije ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.
Aroma masaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aroma masaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres ,umor, neki psiho-emotivni problemi, mišićni bolovi i dr.
Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio. Celulit na nogama vrlo je iritantna pojava koja narušava vašu prirodnu ljepotu, stoga vam preporučamo anticelulitnu masažu.
Moć dodira je blagotvorna. Priuštite si kvalitetnu masažu ili razvedrite nekoga bliskog dobrom masažom!

VACUUM 65 BODY

Kilograma se oslobodi – koristi vacuum 65 body

Kompanija VACUUM 65 BODY oslanja se na tradiciju i staru recepturu pripreme preparata uz korištenje novih komponenata u kozmetologiji.
Naime, stara receptura koristila se isključivo u medicinske svrhe, i to pri liječenju bolnih oteklina i skidanju obujma tijela. Međutim, nije se ni moglo pretpostaviti da će upravo ta receptura nama danas koristiti u borbi s najvećim neprijateljem suvremenog doba-celulitom.

Što je Vacumm 65 body?
Vacuum 65 body je hladan biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela, koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela.
Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 body daje brže efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.
Tijekom tretmana koristi se KREMA,VACUUM VREĆE i ULJE ZA MASAŽU

Kako djeluje Vacuum 65 body?
Ubrzavanjem metaboličkih procesa u stanicama i stimuliranjem mikrocirkulacije u koži, primjena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 6,5cm obujma cijelog tijela:

Ovim se:

VELASHAPE 3

Zavirite u svijet estetske kirurgije bez skalpela. Tretman cijelog tijela / sigurno i pouzdano / učinkovito i ugodno mršavljenje. Smanjite dva konfekcijska broja i celulit uz velaschape 3.

Kako radi velaschape 3 aparat za mršavljenje i oblikovanje tijela?

V-oblik KOMBINIRA PET RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA uključujući IR (infracrveni laser), BI-Polar RF(radiofrekvencija), masažni valjak, pulsirajući vakuum i ultrazvučnu kavitaciju. Kombinacija IR-a, vacuuma i RF-a uzrokuje dubinsko zagrijavanje masnih stanica i dermalnih kolagenskih vlakana i do 43 stupnja.

Ova vrsta učinkovitog zagrijavanja i vakuuma potiče rast kolagena i elastina, što rezultira lokaliziranim smanjenjem opuštenosti kože, volumena tijela, poboljšanjem strukture kože. Masažni valjak uzrokuje trenutno povečanje cirkulacije i limfne drenaže, ključne za zdravu kožu bez celulita.

Koja područja se mogu tretirati velaschape 3 aparatom za oblikovanje tijela?

Najpopularnija područja su svakako noge i stražnjica, zatim trbuh i bokovi, područje oko očiju, koljena, leđa, ruke i podbradak.

Kakve rezultate mogu očekivati i koliko dugo traju?

Infacrvena, vakuumska i mehanička masaža na području tretmana omogućuju da dobijemo rezultate već nakon jednog tretmana. Tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela sada su kraći zbog multifunkcionalne metode 5u1. Mnogi klijenti prijavljuju vidljive rezultate već nakon prvog posjeta.

Poput svih tehnika mršavljenja, oblikovanja tijela i uklanjanja celulita, invanzivnih i neinvzivnih, rezultati će trajati duže ako imate uravnoteženu ishranu i fizički ste aktivni. Ono što svakako preporučamo našim klijentima je nakon završene serije da nastave redoviti dolazak na tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela Velaschape 3 svakih 4-6 tjedana u cilju održavanja postignutog rezultata.

Koliko često se radi tretman velaschape3?

Tretmani mršavljenja i oblikovanja tijela Velashape 3 aparatom ponavljaju se svakih 7-14 dana.

Da li tretman mršavljenja i oblikovanja tijela velaschape 3 siguran?

Velashape 3 je medicinski aparat koji ima odobrenje FDA uprave za hranu i lijekove u SAD-u kao neinvazivni aparat za mršavljenje, oblikovanje tijela, smanjenje celulita i ukupnog obujma tijela.

Vanquish ME

Mnogi su kod nas stekli povjerenje jer svakodnevno postižemo vrhunske rezultate u estetskim i korektivnim tretmanima mršavljenja i oblikovanja tijela.Razlog toga je stručnost i visokoindividualizirani pristup svakome od  Vas.

Vanquish ME je revolucionaran tretman mršavljenja koji koristi beskontaktnu tehnologiju za potpuno neinvazivno uklanjanje masnih stanica i celulita.

Zahvaljujući najvećoj površini tretiranja u cijeloj industriji, Vanquish ME tretman mršavljenja može zahvatiti područje od boka do boka u samo jednom tretmanu.

Princip rada Vanquish ME aparata za mršavljenje

Pomoću selektivnog radiofrekvencijskog polja (RF) uređaj precizno fokusira u masno tkivo, povećavajući vremensku temperaturu do razine poremećaja masnih stanica(42°C), odnosno – do razine njihovog raspadanja.

Rezultati tretmana Vanquish ME

Prosječno očekivano smanjenje masnog tkiva je čak i do 29% nakon samo jednog tretmana. Ipak, konačni rezultat ovisi o nekolicini faktora te je za svaku osobu drugačiji.

Posebnosti tretmana Vanquish ME

Sigurnost tretmana

Vanquish ME je neinvazivan (nekirurški) tretman mršavljenja i oblikovanja tijela te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je ugodan i bezbolan.

CRYO COOLSCULPTING

Cryo CoolSculpting (kriolipoliza) najpopularniji je tretman mršavljenja, kako na domaćem tržištu, tako i u svijetu. Tretman se smatra neinvazivnom alternativom liposukciji, a posebno je učinkovit za uklanjanje masnog tkiva (sala) na trbuhu.

Princip rada

Tehnologija zamrzavanja, odnosno kriolipoliza, na određenoj niskoj temperaturi smrzava masne stanice te ih potom tijelo prirodnim putem eliminira iz tijela. Taj proces traje cca 3 mjeseca, kroz koje se može očekivati značajno smanjenje broja masnih stanica te gubitak kilograma i ukupnog obujma tijela.

Sigurnost tretmana

Cryo CoolSculpting je neinvazivan (nekirurški) tretman za gubljenje kilograma te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Rezultati tretmana Coolscalpting

Prosječno očekivano smanjenje masnog tkiva u prosjeku je između 20-25% kroz razdoblje od 3 mjeseca (90 dana). Naime, toliko vremena treba da organizam iz tijela eliminira zamrznute masne stanice.

TESLA SLIM SCULPT 2 RFX4(ČETIRI RUČICE)

Vježbajte bez znojenja i muke samo 2x tjedno po 30 min

Tesla Slim Sculpt 2 RFX4 spada u tretmane tzv. mišićnih stimulatora trenutno je najtraženiji takav tretman na tržištu. Tesla slim sculpt RFX4 sa četiri ručice ima višestruko djelovanje:

Rezultati Tesla Sculpt 2 RFX4

Minimalan napor, maksimalan učinak

Vidljivi rezultati mogu se očekivati u razdoblju između 2 – 4 tjedana, ovisno o broju odrađenih tretmana i tretiranoj zoni. Studije pokazuju da nakon početnih 5 serija rezultati u mišiću mogu trajati do godine dana, a rezultati s gubitkom masti su trajni.

Sigurnost tretmana Tesla Sculpt 2 RFX4

Tesla Sculpt je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest, ugrađen srčani elektrostimulator ili neku drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Princip djelovanja Tesla Sculpt 2 RFX4

Samo 30 min i 30000 kontrakcija mišića do savršene guze, trbušnjaka, savršenog mišićnog tonusa i željene figure

Tesla sculpt tretman koristi magnetsku stimulaciju za neinvazivno (nekirurško) oblikovanje tijela. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo pod utjecajem magnetnog polja te vrše 100% kontrakcije mišića i na taj način stimuliraju učinak intenzivnog treninga. Radiofrekvencija na sve četiri ručice cijelim crnim dijelom dodatno koristi za smanjenje masnoće u tkivu. Tesla tretman pomaže ženama i muškarcima. Trenirati možemo sljedeće zone:

ENDOSFERA

Endosfera tretman spada u novije tržišne hitove, a od sada ga i mi imamo u našem salonu. Radi se o vrhunskom tretmanu čija je primarna namjena razbijanje i rastapanje celulita te oblikovanje tijela.

Princip djelovanja

Tretman se izvodi uređajem u obliku valjka sastavljenog od kuglica pomoću kojih se radi oblikovanje tijela. Pomoću rotacije i mikrovibracije potiče se odvajanje celulita od tekućine, koji potom izbacujemo kroz limfne žlijezde. Kuglice se okreću i pritišću kožu, stvarajući efekat pumpe. Uz primjenu odgovarajućih koktela i seruma, rezultati su još efektniji.

Tretman Endosferom odličan je za podizanje stražnjice gdje su rezultati vidljivi u toku samog tretmana. Endosfera tretman djeluje čak i na uporno masno tkivo, zadebljana fibrozna ispupčenja na koži, tzv.narančina kora pritiskom i kao posljedica toga one se opuštaju i razbijaju, a tkivo postaje glatkije i čvršće.

Radi se o ručnoj metodi, nekoliko puta boljoj od ručne anticelulitne masaže. Tretirati možemo cijelo tijelo ili dijelove po želji. Osim toga ,ova terapija ima umirujuće djelovanje na bolove u mišićima i leđima.

Rezultati

Prvi rezultati mogu se uočiti odmah nakon prvog tretmana, no preporuka je odraditi 6 – 12 tretmana za dugoročnije i lako uočljive rezultate. U toku tretmana potrebno je piti minimalno dvije litre vode.

Sigurnost

Endosfera tretman je siguran i bez neželjenih posljedica. Pretežito je ugodan, uz moguć osjet blagog muskulfibera (mišićnog zatezanja) nakon tretmana.

ACCENT XL

Da se za ljepotu ne mora nužno trpjeti, najbolji dokaz je radio-frekvencijski uređaj Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice. Veliki  hit u svijetu, favorit brojnih zvijezda kao što su Sharon Stone i Oprah Winfrey te ga s pravom smatramo “Hollywoodskim tretmanom”. Učinkovitost tretmana Accent XL dokazuju brojna istraživanja kao FDA (Američka federalna agencija za lijekove) kao aparat za uklanjanje masnih stanica, oblikovanje tijela, mršavljenje i uklanjanje celulita.

Accent XL pruža klijentima nekiruršku alternativu liposukcije bez rizika, bez ožiljaka, bez oporavka.

Princip rada aparata Accent XL

Mršavljenje i učvršivanje-neinvanzivna liposukcija

Accent XL radi na principu radiofrekvencije (RF), čijom primjenom brzo i uspješno:

Cilj tretmana Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice je upravo poput prave liposukcije, reducirati masne naslage, oblikovati tijelo, zategnuti kožu, razgraditi celulit.

Tretmani se izvode jednom do dva puta tjedno a preporučeno je napraviti 4-6 za dugotrajni rezultat.

Rezultati tretmana Accent XL

Nakon odrađenog Accent XL tretmana, potreban je povećan unos vode u organizam. Pridržavajući se osnovnih naputaka, može se očekivati (nakon samo jednog odrađenog tretmana) gubitak od 2 – 6 cm obujma u trbuhu. U kombinaciji sa limfnom drenažom, ručnom masažom i anticelulitnim preparatima daje trajne rezultate.

Koje dijelove tijela možemo tretirati Accent XL aparatom?

Ova tehnologija može tretirati većinu regija tijela:

Sigurnost tretmana Accent XL aparatom

Accent XL u Kozmetičkom studio-u Nice neinvazivan je i bezbolan tretman koji nema nuspojava. Talijanska medicinska firma DECA je dokazala sigurnost i efikasnost ove tehnologije sa mnogim naučnim radovima.

Idealno je vrijeme za visokoučinkovite tretmane lica i tijela potpomognute Accent XL aparatom, a sve ih možete isprobati u Kozmetičkom studio-u Nice uz BESPLATNE konzultacije. 

Exilis Elite

Zatezanje kože i uklanjanje bora bez botoxa

Vrhunski višenamjenski (lice + tijelo)  anti-age tretman, namijenjen osobama od 20 do 70+ godina,ženama i muškarcima, koje žele pomladiti lice ili zategnuti tijelo. Exilis Elite odličan je izbor za zatezanje opuštene kože lica i “peglanje bora”. Također, spada među prve izbore za uklanjanje potkožnih (i najvidljivijih) masnih naslaga kao i anticelulitni tretman.

Princip rada Exilis elite aparata

Exilis Elite tretman koristi monopolarnu radiofrekvenciju i ultrazvuk (UV), kako bi došlo do povećanja temperature u dubokim slojevima kože do 42 °C. Na taj način dolazi do razgradnje masnih stanica / celulita.

Uklanjanje bora  s lica tretmanima Exilis elite sada je jako ugodno i jednostavno.Koža je nakon tretmana trenutno ljepša,elastičnija. Tretman možemo koristiti na bilo kojem dijelu lica ili tijela.

Što možemo učiniti na licu tretmanom Exilis elite?

U Kozmetičkom studiu Nice tretmanom Exilis elite možemo ukloniti ili smanjiti bore,zategnuti kožu na čelu,obrazima,kapcima,podočnjacima,oko usana,korigirati podbradak,zagladiti vrat,uljepšati dekolte.

Rezultati tretmana Exilis elite

Pozitivna iskustva s Exilis Elite tretmanom ima čak 85% klijenata. Preporučujemo napraviti 4 – 6 tretmana u intervalima od 3– 7 dana za najbolje rezultate. Nakon 4 – 6 tretmana može se očekivati gubitak čak i do -15 cm obujma u trbuhu. Na licu se mogu primijetiti odlični rezultati i već nakon prvog odrađenog tretmana.

Preporuča se na tretman doći hidriran kako bi se postigao maksimalan učinak.

Sigurnost tretmana Exilis elite

Exilis Elite tretman klinički je ispitan i znanstveno dokazano učinkovit kod tretiranja bora, opuštenosti kože i razgradnje celulita. Najsigurniji je uređaj jer posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira,pružajući ugodan i bezbolan tretman,bez vremena potrebnog za oporavak. 

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo i zato s nama oblikujte svoju budućnost uz BESPLATNE konzultacije.

Što sve možemo raditi na tijelu?

U Kozmetičkom studiu Nice aparatom Exilis elite tretiramo:

SMART TECAR

U našem salonu moguće je napraviti profesionalnu TECAR terapiju uz vrhunski SMART TECAR aparat. Radi se o jedinstvenom aparatu koji istovremeno ima 2 djelovanja:

Princip djelovanja

SMART TECAR je tretman dubinske termoterapije, koji isporučuje radio-frekvencijsku energiju (RF). Ona prolazi između elektroda te tako stvara toplinu u ljudskom tijelu. Prijenos topline SMART TECAR termoterapije ubrzava metabolizam. To uzrokuje brži protok krvi kroz organizam, koja postaje zasićenija kisikom i ostalim hranjivim tvarima.

Tako se kisik i hranjive tvari dopremaju po cijelom organizmu, a otpadne tvari se istovremeno uklanjaju. Ukupni rezultat tog procesa je:

Sigurnost

SMART TECAR neinvazivan je i bezbolan tretman, koji nema ozbiljnjih nuspojava. Ipak, savjetujemo se konzultirati s našim stručnim timom, pogotovo ako imate srčane, ili druge kronične zdravstvene poteškoće.

PAKET: 61 TRETMAN ZA MRŠAVLJENJE

Jedinstveni i visokoučinkoviti anticelulitni paket za mršavljenje koji se sastoji od čak 61 tretmana za značajno smanjenje obima tijela. Ovaj paket uključuje:

PAKET: 36 TRETMANA ZA MRŠAVLJENJE

Paket mršavljenja biranih tretmana kako biste dobili najbolji omjer cijene i rezultata. Ovaj paket uključuje:

PAKET: 20 UDARNIH TRETMANA BRAZILSKE I KLASIČNE MADEROTERAPIJE

Vrhunski anticelulitni paket koji kombinira učinkovita svojstva brazilske i klasične maderoterapije. Uz to, ubacili smo još limfnu drenažu trbuha te Body Wrapping tretman za maksimalne rezultate.

MICRONEEDLING TIJELA

Microneedling tretman vrhunski je te neinvazivan kozmetički tretman, pogodan za korištenje i na licu i na tijelu. Kod primjene na tijelu odličan je i visokoučinkovit alat za smanjenje ili čak i potpuno uklanjanje strija.

Princip rada

Glava Microneedling aparata sastoji se od snopa iglica, koji je zadužen za male i oku nevidljive “mikroubode”. Tim postupkom potičemo pojačanu proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kako bismo postigli najbolje moguće rezultate, prije i nakon tretmana apliciramo birane i provjerene serume renomiranih proizvođača u svijetu kozmetičkih preparata. Tretman je u potpunosti bezbolan te ne oštećuje kožu. Microneedling tretmanom lica rješavamo bore, ožiljke od akni, hiperpigmentaciju. Na tijelu njime prvenstveno tretiramo strije, koje je moguće vidljivo smanjiti ili čak i u potpunosti ukloniti.

Rezultati tretmana

Prvi rezultati Microneedlinga vidljivi su odmah po završetku tretmana. Preporuča se napraviti nekoliko tretmana u razmaku od par tjedana. Ukupan broj preporučenih dolazaka dogovoriti će se na BESPLATNIM KONZULTACIJAMA i/ili prilikom dolaska na prvi tretman.

Sigurnost

Microneedling je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

MASAŽE

Opustite duh i tijelo od nagomilanog stesa

Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Masaža obuhvaća niz različitih tehnika, ali se bazira na pritisku, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom. Masaža snažno djeluje na zdravlje pogotovo ako se prakticira redovito.

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišče, češka, kruži, udara po goloj koži i kao rezultat toga, velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive. Iskustvo masera presudno je  kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacije ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.


Aroma masaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. Aroma masaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres ,umor, neki psiho-emotivni problemi, mišićni bolovi i dr.


Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio. Celulit na nogama vrlo je iritantna pojava koja narušava vašu prirodnu ljepotu, stoga vam preporučamo anticelulitnu masažu.
Moć dodira je blagotvorna. Priuštite si kvalitetnu masažu ili razvedrite nekoga bliskog dobrom masažom!

Masaža je korisna kod: