Pomlađivanje lica

11-D HIFU

Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože lica,vrata i dekoltea

Medicinski anti-age postupak jedan je od najpopularnijih i najtraženijih tretmana za usporavanje starenja, odnosno pomlađivanje lica -11D HIFU  [High-Intensity Focused Ultrasound) val koji djeluje isključivo na željenoj dubini i potiče prirodni stanični mehanizam obnove tkiva.

11D HIFU ima manju točku fokusa u odnosu na stare modele opreme i time preciznije prenosi visokoenergetsku UZ energiju na 65-75°C do ciljanog sloja kožnog tkiva što rezultira učinak toplinske koagulacije bez oštećenja okoline.

Princip djelovanja tretmana 11D HIFU

11D HIFU koristi tehnologiju ultrazvuka(UZ)visokog inteziteta kako bi naciljao slojeve duboko ispod površine kože(SMAS)koji kirurzi obično koriste tijekom estetske operacije.Tretman se izvodi na tri dubine 1,5mm,3,0mm i 4,5mm. Na taj način dolazi do brzog zagrijavanja tkiva te stimulacije stanica da krenu u pojačanu proizvodnju kolagena – proteina zaslužnog za zdrav izgled i čvrstu strukturu kože.Zagrijavanje također uzrokuje skračenje kolagenskih vlakana što trenutno podiže kožu i smanjuje bore.

Operater ima mogućnost podešavati snagu  i način UZ emisije prema karakteristikama kijenta,dijelu tijela i željenom rezultatu.

Rezultati tetmana 11D HIFU

Prvi rezultati vidljivi su odmah po završetku tretmana, no najbolje se vide tijekom dva do tri mjeseca kako se gradi novi kolagen,postupno podižući i zatežuči kožu.Proces se nastavlja do šest mjeseci nakon tretmana. Rezultati traju otprilike 1 – 2 godine.

Sigurnost

11D HIFU je neinvazivan (nekirurški) lifting tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan, a nakon tretmana moguće je kratkotrajno blago crvenilo kože. Tretman se preporučuje svima nakon 30. godine života.

Cijena tretmana

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Exilis Elite

Zatezanje kože i uklanjanje bora bez botoxa

Vrhunski višenamjenski (lice + tijelo)  anti-age tretman, namijenjen osobama od 20 do 70+ godina,ženama i muškarcima, koje žele pomladiti lice ili zategnuti tijelo. Exilis Elite odličan je izbor za zatezanje opuštene kože lica i “peglanje bora”. Također, spada među prve izbore za uklanjanje potkožnih (i najvidljivijih) masnih naslaga kao i anticelulitni tretman.

Što sve možemo raditi na tijelu?

U Kozmetičkom studiu Nice aparatom Exilis elite tretiramo:

 • lice,podbradak
 • podočnjaci,kapci
 • nadlaktice,podlaktice
 • trbuh,leđa
 • nadkoljenice,koljena
 • noge
 • stražnjicu
 • jastučiće na struku
 • leptiriće uz grudnjak

 

Princip rada Exilis elite aparata

Exilis Elite tretman koristi monopolarnu radiofrekvenciju i ultrazvuk (UV), kako bi došlo do povećanja temperature u dubokim slojevima kože do 42 °C. Na taj način dolazi do razgradnje masnih stanica / celulita.

Uklanjanje bora  s lica tretmanima Exilis elite sada je jako ugodno i jednostavno.Koža je nakon tretmana trenutno ljepša,elastičnija. Tretman možemo koristiti na bilo kojem dijelu lica ili tijela.

Što možemo učiniti na licu tretmanom Exilis elite?

U Kozmetičkom studiu Nice tretmanom Exilis elite možemo ukloniti ili smanjiti bore,zategnuti kožu na čelu,obrazima,kapcima,podočnjacima,oko usana,korigirati podbradak,zagladiti vrat,uljepšati dekolte.

Rezultati tretmana Exilis elite

Pozitivna iskustva s Exilis Elite tretmanom ima čak 85% klijenata. Preporučujemo napraviti 4 – 6 tretmana u intervalima od 3– 7 dana za najbolje rezultate. Nakon 4 – 6 tretmana može se očekivati ​​gubitak čak i do -15 cm obujma u trbuhu. Na licu se mogu primijetiti odlični rezultati i već nakon prvog odrađenog tretmana.

Preporuča se na tretman doći hidriran kako bi se postigao maksimalan učinak.

Sigurnost tretmana Exilis elite

Exilis Elite tretman klinički je ispitan i znanstveno dokazano učinkovit kod tretiranja bora, opuštenosti kože i razgradnje celulita. Najsigurniji je uređaj jer posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira,pružajući ugodan i bezbolan tretman,bez vremena potrebnog za oporavak. 

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo i zato s nama oblikujte svoju budućnost uz BESPLATNE konzultacije.

Cijena

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

HydraFacial

Najpopularniji neinvazivan tretman za dubinsko čišćenje i pomlađivanje lica. Koži pruža sjajan i poletan izgled.

Princip rada

HydraFacial aparat koristi aplikator s različitim nastavcima te pomoću vrtložne tehnologije (vakuum) dubinski izvlači nečistoće iz pora te istovremeno hidratizira kožu.

Rezultati

Odlični rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana, no svakako preporučujemo ubaciti HydraFacial tretman u mjesečnu rutinu održavanja zdravlja i ljepote lica.

Sigurnost

HydraFacial je u potpunosti neinvazivan, ugodan i siguran tretman za njegu lica. Nakon tretmana moguće je blago crvenilo, koje se ubrzo (kroz 30-ak minuta) povlači.

Cijena tretmana

Za cijene svih tretmana pošaljite nam upit.

Microneedling lica

Microneedling tretman spada u kategoriju vrhunskih te svestranih anti-age tretmana, koji je unatoč “iglicama” u nazivu potpuno bezbolan, ugodan te prije svega učinkovit.

Princip rada Microneedlinga

Glava Microneedling aparata sastoji se od snopa iglica, koji je zadužen za male i oku nevidljive “mikroubode”. Tim postupkom potičemo pojačanu proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kako bismo postigli najbolje moguće rezultate, prije i nakon tretmana apliciramo birane i provjerene serume renomiranih proizvođača u svijetu kozmetičkih preparata. Tretman je u potpunosti bezbolan te ne oštećuje kožu lica, a posebno je učinkovit kod:

 • Ublažavanja i smanjivanja bora
 • Uklanjanje ožiljaka od akni
 • Osvježavanje i pomlađivanja lica
 • Smanjenja hiperpigmentacije

 

Koji su rezultati tretmana?

Prvi rezultati Microneedlinga vidljivi su odmah po završetku tretmana. Preporuča se napraviti 4 – 6 tretmana u razdoblju od 2-4 tjedna za maksimalne rezultate. Tako odrađen tretman daje odlične ukupne rezultate, a lice izgleda vidljivo zdravije, ljepše i pomlađeno.

Sigurnost

Microneedling je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Tretman kiselinama

Specijalni tretmani voćnim, mliječnim i AHA kiselinama odličan su izbor za tretiranje problematične i aknozne kože, kao i samih upalnih procesa. Istovremeno imaju i odličan učinak protiv starenja.

Princip rada

Voćne, mlijčne ili AHA kiseline značajno ublažavaju i pomažu kod (prvih) znakova starenja kože na licu. Djeluju tako što smanjuju upalne procese na i pod kožom, ali jednako tako imaju i efekt “peglanja bora”, čineći izgled kože lica daleko mlađim. Radi se o “neurokozmetičkom” tretmanu koji izuzetno uspješno rješava problematiku kože lica prekrivenu aknama, uklanjajući zadebljani sloj kože. Istovremeno tretman kiselinama pospješuje obnovu stanice i pojačanu proizvodnju kolagena za potpunu obnovu kože lica.

Rezultati tretmana

Prvi rezultati tretmana kiselinama vidljivi su odmah po njegovom završetku. Preporuča se napraviti nekoliko tretmana na tjednoj bazi, kao i dalje koristiti prikladne preparate u kućnoj njezi, kako bi rezultati bili što je moguće dugotrajniji. Ukupan broj preporučenih dolazaka dogovoriti će se na BESPLATNIM KONZULTACIJAMA i/ili prilikom dolaska na prvi tretman.

Sigurnost tretmana

Tretman kiselinama neinvazivan je (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Winer filler Magic crystal-face lifting bez igle

Posebnost ovih tretmana je što se hijaluronski filler kisikom unosi  u kompletni predio lica, vrata i dekoltea(odnosno željenog područja tretiranja)te za razliku od injektivnih fillera njeguje cijelu kožu, popunjava volumen i sva atrofirana područja kože.


U svrhu anti-aginga, cilj tretmana dermo infuzije je oksigenizacija i regeneracija tkiva. Aplikator uređaja upuhuje kisik zajedno da filler-om u kožu i time poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost i popunjene bore.
Tajna ovog tretmana je jedinstveni eliksir od kristala koji je sastavni dio proizvoda. Eliksir je napravlje uz pomoć američkog aparata koji je jedinstven u svijetu po svojim frekvencijama koje ubacuje u sustav eliksira. Bitna komponenta samog eliksira su i potencije homeopatije. Samim tim ovo je napredna prirodna kozmetika u svijetu kozmetologije.

Serumi koji se koriste tijekom tretmana organski su, u sebi nemaju parabena i parfema, a sadrže samo klinički ispitane i hipoalergene konzervanse, zbog čega se brzo apsorbiraju u kožu. Cijela linija filler seruma pažljivo je proučavana i testirana, a sastojci u njoj jedni su od najboljih u svijetu. Liniju seruma karakterizira i visoka koncentracija aktivnih sastojaka.
Ovisno o željenom rezultatu, hijaluronski tretman radi se u seriji tretmana ili kao blic tretman te u kombinaciji  sa ostalim anti-age tretmanima.

Microneedling Morpheus 8

Minimalno invanzivan – maksimalno učinkovit

Microneedling Morpheus 8 je nekirurški contouring tretman lica I tijela koji koristi kombinaciju  mikroigle za stvaranje kontroliranih uboda na koži I radiofrekvencije(RF)energije za pomlađivanje kože,poboljšava izgled ožiljaka,potiće proizvodnju kolagena I elastina.

Zbog minimalno invazivnog pristupa stekao je popularnost na području estetske medicine uravo zato što je jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi–polarnu energiju radiofrekvencije na više slojeva kože I potkožnog tkiva.

Kada raditi tretman Microneedling Morpheus 8

Microneedling Morpheus 8 koristi se za poboljšanje teksture kože,smanjenje pora,umanjenje bora I zatezanje kože.

U kozmetici tretman Micronnedling Morpheus 8 koristimo za liječenje uvjeta kao što su ožiljci nakon operacija, ožiljci nakon trauma, ožiljci od akna I strije.

Koliko traje efekat tretmana Microneedling Morpheus 8

Rezultati tretmana Microneedling Morpheus 8 su zaista senzacionalni, već u toku prvog mjeseca kako se kolagen pojačano proizvodi vidimo prve rezultate, a konačni nakon 3 mjeseca  I dalje.

Što se trajnosti tiče sigurno na tržištu tretman sa najduljim učinkom može trajati čak 3-5 god.

Za maksimalne rezultate potrebno ga je ponoviti 3-4 puta u razmaku od 4-6 tjedana

Koliko je tretman  Microneedling Morpheus 8 neugodan?

Tretman je znatno manje bolan od očekivanog. Najsenzitivniji klijenti podvrgavaju se lokalnoj anesteziji I hlađenju kako bi tretman bio što ugodniji. Bez obzira na jake frekvencije I ozbiljne dubine, važno je naglasiti da je tretman Microneedling Morpheus 8 unatoč izvanrednoj učinkovitosti ima jako kratak oporavak. Crvenilo koje se javlja na površini kože prilikom tretmana i malene točkice mogu biti vidljive par dana, no osoba već isti dan može pristupiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Svakako se preporuča tjedan dana smanjeno izlaganje suncu I korištenje većeg zaštitnog faktora.

Dogovorite besplatne konzultacije

11-D HIFU

Tretman za pomlađivanje i zatezanje kože lica,vrata i dekoltea

Medicinski anti-age postupak jedan je od najpopularnijih i najtraženijih tretmana za usporavanje starenja, odnosno pomlađivanje lica -11D HIFU  [High-Intensity Focused Ultrasound) val koji djeluje isključivo na željenoj dubini i potiče prirodni stanični mehanizam obnove tkiva.

11D HIFU ima manju točku fokusa u odnosu na stare modele opreme i time preciznije prenosi visokoenergetsku UZ energiju na 65-75°C do ciljanog sloja kožnog tkiva što rezultira učinak toplinske koagulacije bez oštećenja okoline.

Princip djelovanja tretmana 11D HIFU

11D HIFU koristi tehnologiju ultrazvuka(UZ)visokog inteziteta kako bi naciljao slojeve duboko ispod površine kože(SMAS)koji kirurzi obično koriste tijekom estetske operacije.Tretman se izvodi na tri dubine 1,5mm,3,0mm i 4,5mm. Na taj način dolazi do brzog zagrijavanja tkiva te stimulacije stanica da krenu u pojačanu proizvodnju kolagena – proteina zaslužnog za zdrav izgled i čvrstu strukturu kože.Zagrijavanje također uzrokuje skračenje kolagenskih vlakana što trenutno podiže kožu i smanjuje bore.

Operater ima mogućnost podešavati snagu  i način UZ emisije prema karakteristikama kijenta,dijelu tijela i željenom rezultatu.

Rezultati tetmana 11D HIFU

Prvi rezultati vidljivi su odmah po završetku tretmana, no najbolje se vide tijekom dva do tri mjeseca kako se gradi novi kolagen,postupno podižući i zatežuči kožu.Proces se nastavlja do šest mjeseci nakon tretmana. Rezultati traju otprilike 1 – 2 godine.

Sigurnost 

11D HIFU je neinvazivan (nekirurški) lifting tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan, a nakon tretmana moguće je kratkotrajno blago crvenilo kože. Tretman se preporučuje svima nakon 30. godine života.

 

Exilis Elite

Zatezanje kože i uklanjanje bora bez botoxa

Vrhunski višenamjenski (lice + tijelo)  anti-age tretman, namijenjen osobama od 20 do 70+ godina,ženama i muškarcima, koje žele pomladiti lice ili zategnuti tijelo. Exilis Elite odličan je izbor za zatezanje opuštene kože lica i “peglanje bora”. Također, spada među prve izbore za uklanjanje potkožnih (i najvidljivijih) masnih naslaga kao i anticelulitni tretman.

Princip rada Exilis elite aparata

Exilis Elite tretman koristi monopolarnu radiofrekvenciju i ultrazvuk (UV), kako bi došlo do povećanja temperature u dubokim slojevima kože do 42 °C. Na taj način dolazi do razgradnje masnih stanica / celulita.

Uklanjanje bora  s lica tretmanima Exilis elite sada je jako ugodno i jednostavno.Koža je nakon tretmana trenutno ljepša,elastičnija. Tretman možemo koristiti na bilo kojem dijelu lica ili tijela.

Što možemo učiniti na licu tretmanom Exilis elite?

U Kozmetičkom studiu Nice tretmanom Exilis elite možemo ukloniti ili smanjiti bore,zategnuti kožu na čelu,obrazima,kapcima,podočnjacima,oko usana,korigirati podbradak,zagladiti vrat,uljepšati dekolte.

Rezultati tretmana Exilis elite

Pozitivna iskustva s Exilis Elite tretmanom ima čak 85% klijenata. Preporučujemo napraviti 4 – 6 tretmana u intervalima od 3– 7 dana za najbolje rezultate. Nakon 4 – 6 tretmana može se očekivati gubitak čak i do -15 cm obujma u trbuhu. Na licu se mogu primijetiti odlični rezultati i već nakon prvog odrađenog tretmana.

Preporuča se na tretman doći hidriran kako bi se postigao maksimalan učinak.

Sigurnost tretmana Exilis elite

Exilis Elite tretman klinički je ispitan i znanstveno dokazano učinkovit kod tretiranja bora, opuštenosti kože i razgradnje celulita. Najsigurniji je uređaj jer posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira,pružajući ugodan i bezbolan tretman,bez vremena potrebnog za oporavak. 

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo i zato s nama oblikujte svoju budućnost uz BESPLATNE konzultacije.

Što sve možemo raditi na tijelu?

U Kozmetičkom studiu Nice aparatom Exilis elite tretiramo:

HYDRAFACIAL

Najpopularniji neinvazivan tretman za dubinsko čišćenje i pomlađivanje lica. Koži pruža sjajan i poletan izgled.

Princip rada

HydraFacial aparat koristi aplikator s različitim nastavcima te pomoću vrtložne tehnologije (vakuum) dubinski izvlači nečistoće iz pora te istovremeno hidratizira kožu.

Rezultati

Odlični rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana, no svakako preporučujemo ubaciti HydraFacial tretman u mjesečnu rutinu održavanja zdravlja i ljepote lica.

 

Sigurnost

HydraFacial je u potpunosti neinvazivan, ugodan i siguran tretman za njegu lica. Nakon tretmana moguće je blago crvenilo, koje se ubrzo (kroz 30-ak minuta) povlači.

MICRONEEDLING LICA

Microneedling tretman spada u kategoriju vrhunskih te svestranih anti-age tretmana, koji je unatoč “iglicama” u nazivu potpuno bezbolan, ugodan te prije svega učinkovit.

Koji su rezultati tretmana?

Prvi rezultati Microneedlinga vidljivi su odmah po završetku tretmana. Preporuča se napraviti 4 – 6 tretmana u razdoblju od 2-4 tjedna za maksimalne rezultate. Tako odrađen tretman daje odlične ukupne rezultate, a lice izgleda vidljivo zdravije, ljepše i pomlađeno.

Sigurnost

Microneedling je neinvazivan (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

Princip rada Microneedlinga

Glava Microneedling aparata sastoji se od snopa iglica, koji je zadužen za male i oku nevidljive “mikroubode”. Tim postupkom potičemo pojačanu proizvodnju kolagena u stanicama kože. Kako bismo postigli najbolje moguće rezultate, prije i nakon tretmana apliciramo birane i provjerene serume renomiranih proizvođača u svijetu kozmetičkih preparata. Tretman je u potpunosti bezbolan te ne oštećuje kožu lica, a posebno je učinkovit kod:

TRETMAN KISELINAMA

Specijalni tretmani voćnim, mliječnim i AHA kiselinama odličan su izbor za tretiranje problematične i aknozne kože, kao i samih upalnih procesa. Istovremeno imaju i odličan učinak protiv starenja.

Princip rada

Voćne, mlijčne ili AHA kiseline značajno ublažavaju i pomažu kod (prvih) znakova starenja kože na licu. Djeluju tako što smanjuju upalne procese na i pod kožom, ali jednako tako imaju i efekt “peglanja bora”, čineći izgled kože lica daleko mlađim. Radi se o “neurokozmetičkom” tretmanu koji izuzetno uspješno rješava problematiku kože lica prekrivenu aknama, uklanjajući zadebljani sloj kože. Istovremeno tretman kiselinama pospješuje obnovu stanice i pojačanu proizvodnju kolagena za potpunu obnovu kože lica.

Rezultati tretmana

Prvi rezultati tretmana kiselinama vidljivi su odmah po njegovom završetku. Preporuča se napraviti nekoliko tretmana na tjednoj bazi, kao i dalje koristiti prikladne preparate u kućnoj njezi, kako bi rezultati bili što je moguće dugotrajniji. Ukupan broj preporučenih dolazaka dogovoriti će se na BESPLATNIM KONZULTACIJAMA i/ili prilikom dolaska na prvi tretman.

Sigurnost tretmana

Tretman kiselinama neinvazivan je (nekirurški) tretman te općenito siguran za upotrebu. Kontraindikacije su izrazito rijetke, no ako imate kakvu kroničnu bolest ili drugu zdravstvenu poteškoću, svakako se savjetujte s našim stručnim timom prije početka tretmana. Konzultacije su BESPLATNE. Tretman je bezbolan.

WINER FILLER MAGIC CRYSTAL-FACE LIFTING BEZ IGLE

Posebnost ovih tretmana je što se hijaluronski filer kisikom unosi  u kompletni predio lica, vrata i dekoltea(odnosno željenog područja tretiranja)te za razliku od injektivnih filera njeguje cijelu kožu, popunjava volumen i sva atrofirana područja kože.

U svrhu anti-aginga, cilj tretmana dermo infuzije je oksigenizacija i regeneracija tkiva. Aplikator uređaja upuhuje kisik zajedno da filer-om u kožu i time poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost i popunjene bore.
Tajna ovog tretmana je jedinstveni eliksir od kristala koji je sastavni dio proizvoda. Eliksir je napravljen uz pomoć američkog aparata koji je jedinstven u svijetu po svojim frekvencijama koje ubacuje u sustav eliksira. Bitna komponenta samog eliksira su i potencije homeopatije. Samim tim ovo je napredna prirodna kozmetika u svijetu kozmetologije.

Serumi koji se koriste tijekom tretmana organski su, u sebi nemaju parabena i parfema, a sadrže samo klinički ispitane i hipoalergene konzervanse, zbog čega se brzo apsorbiraju u kožu. Cijela linija filer seruma pažljivo je proučavana i testirana, a sastojci u njoj jedni su od najboljih u svijetu. Liniju seruma karakterizira i visoka koncentracija aktivnih sastojaka.
Ovisno o željenom rezultatu, hijaluronski tretman radi se u seriji tretmana ili kao blic tretman te u kombinaciji  sa ostalim anti-age tretmanima.